З лікарні виписали дитину, яку біля Рівного намагалася застрелити мати

24923 0

Ми у соцмережах:

З лікарні виписали дитину, яку біля Рівного намагалася застрелити мати

Тринадцятирічна Оля, отримавши кульові поранення від власної матері, - вже вдома. Вона – донька Юрія та Ірини Ігнатюків. Остання – викладачка університету - й стріляла в дитину. Наразі дівчинка вже вдома.

 Про це повідомляє «РадіоТрек».

Зараз вирішують питання про оформлення опікунства над дитиною, очевидно, це буде хтось з її родичів.

Оля нібито казала, що не бачила, хто у неї стріляв. Ірина Ігнатюк і далі перебуває в слідчому ізоляторі та мовчить: за місяць, що минув від дня трагедії, вона так і не розповіла слідчим, що ж сталося тієї ночі у їхньому домі.

Спершу вона начебто казала, що вона не стріляла і що в будинку був ще хтось. Хто це і чи справді був – має з’ясувати розслідування.

Ірині, як кожному підозрюваному в убивстві громадянину, призначено психолого-психіатричну експертизу. Таку експертизу проводять у спеціальному закладі у Львові, вона триває близько місяця. За цей час лікар визначить, чи осудна підозрювана і чи могла вона усвідомлювати свої дії на момент вчинення злочину.

У відділі комунікації поліції Рівненської області уточнили, що на саме лише документальне оформлення цієї процедури йде близько місяця.

Нагадаємо, рівнянина Юрія Ігнатюка застрелила його дружина із травматичного пістолета. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також