З Рівного до сіл поїде агітбригада, щоб об’єднатися до 2020 року

1030 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

За останні три роки Рівне тричі зверталося до найближчих сільських рад, щоб створити об’єднану територіальну громаду.

Міський голова Володимир Хомко зазначив, що на останній зустрічі на форумі місцевого самоврядування було обумовлено, що територіальна реформа має завершити до 2020 року:

-Така позиція президента України Петра Порошенка та прем`єр-міністра України Володимира Гройсмана. Наступні місцеві вибори будуть у 2020 році і мають вже відбуватися в ОТГ. Навколо Рівного є багато сіл, які активно розвиваються, а тому нам усім потрібно зробити спільний генеральний план. Адже забудови беруть Рівне у коло. Звідси й проблеми з ґрунтовими водами й відсутність на тих територіях каналізації та нормального водопостачання. З цими всіма проблемами потрібно боротися спільно. Ми готові зробити так, щоб до сіл їздив наш дуобус, а діти безперешкодно користувалися нашими музичною школою, художньою школою, ліцеями та садочками. Знаю, що у Києві вже ввели плату за навчання в школах та садочках для приїжджих дітей з районів.

Депутати Рівного офіційно звернулися про об`єднання до Білої Криниці, Обарова, Городка, Городища, Великого Житина та Квасилова.

Скоро від міської ради у ці населені пункти поїде «агітбригада із чиновників та депутатів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також