З вуличною рекламою — перебір, і влада це нарешті визнала

1121 0

Ми у соцмережах:

З вуличною рекламою — перебір, і влада це нарешті визнала

Міська влада вирішила, що понад 500 білбордів, які уже стоять на вулицях Рівного, цілком достатньо. Тож встановлювати нові міськвиконком заборонив до кінця року, щоб не захаращувати місто. Тепер Володимир Хомко обіцяє ще й «почистити» вулиці від частини старих білбордів, які дратують око мешканців.

билборд_Бандери Володимир Лапюк, заступник начальника міського управління ЖКГ:

— Усього в Рівному розміщено 932 одиниці зовнішньої реклами — це і білборди, і сітілайти, і розтяжки. Місто насичене уже до такого стану, що важко знайти місце для нових.
Володимир Хомко, міський голова Рівного:
— Більше нових білбордів не ставимо — члени міськвиконкому проголосували за мораторій. Ті рекламні щити, що псують вигляд міста, позносимо. Залишимо тільки такі, які встановлені рівно, акуратно і мають місце підходяще. Я рішення одноосібно приймати не буду, цим займеться спеціальна комісія, яка буде виїжджати на місця. Дав доручення архітекторам, щоб вони підготували пропозиції щодо білбордів. От невдовзі знесемо широкий щит на вул. Степана Бандери, що неподалік перехрестя з вулицею Крушельницької, бо він там зовсім недоречний. Так, це міськвиконком дає дозволи на встановлення такої зовнішньої реклами. Колись ми були дуже раді, що за білборди багато платять, і ставили їх чимбільше, але вийшов перебір. Грошей, які місто отримує за цю рекламу, шкода, але треба щось робити.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також