За кращу пісню — по 10 тисяч гривень на відеокліп

882 0

Ми у соцмережах:

За кращу пісню — по 10 тисяч гривень на відеокліп

У Рівному стартує новий конкурс для талановитих співаків і музикантів, який організовує міська влада спільно із "Радіо Трек". «РПГ», а таку назву має проект, розшифровується як «рівненський пісенний грант». Уже відомо, що серед суддів будуть зірки Онука, Каша Сальцова («Крихітка») і Тарас Тополя («Антитіла»). Вісім переможців, яких вони відберуть, отримають по 10 тисяч гривень і виступлять на концерті у Рівному у День незалежності.

Ривненський писенний грант 26 Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного, розповіла про умови конкурсу: — Основна умова — співати треба українською мовою. Хоча сама пісня не обов'язково має бути авторською, можна взяти уже відому композицію, навіть перекласти і переспівати іноземну. Можна співати як одному, так і дуетом, групою. Але учасник або один із членів колективу повинен бути рівнянином, бо цим проектом ми хочемо підтримати насамперед місцевих артистів. Від одного учасника — одна пісня. Ривненський писенний грант 06 Ривненський писенний грант 01

> Для участі у конкурсі треба до 1 червня заповнити анкету на сайті "Радіо Трек» та додати аудіофайл зі своєю композицією. Кастинг триватиме до 15 червня, за цей час журі відбере вісім найкращих пісень, і їхні виконавці отримають по 10 тисяч гривень на зйомку свого відеокліпу, який треба зробити до 20 серпня. Відео можна зняти хоч на телефон, а можна скористатися двома медіа-лабораторіями у міському Будинку культури та у «Текстильнику». Переможці також виступатимуть 24 серпня на сцені на майдані Незалежності, а з аранжуванням їм допоможе відомий рівненський музикант Геннадій Фіськов, диригент оркестру «Бревіс», який також буде у складі журі. Стиль композиції та вік учасників для «РПГ» значення не мають, ми просто шукаємо таланти.
Олена РАКС.