За місце у маршрутці в Рівному уже б`ються

6342 0

Ми у соцмережах:

За місце у маршрутці в Рівному уже б`ються

Проблеми з громадським транспортом у Рівному виникали неодноразово. І ось знову стався інцидент у маршрутному таксі, щоправда, на якій зупинці це сталося — невідомо.

Підтвердженням цього є відео, оприлюднене в Інстаграм спільнотою rivne_1283. Звичайно, такий допис не залишив байдужими багатьох користувачів цієї мережі. Вони активно залишали коментарі під відео. Ось кілька з них.

rivne_1283: «38А. Не хотів виходити з маршрутки (місць сидячих не було) + без маски».

snijanka_prokopchuk: «А по-людськи неможна було зробити?! Обов'язково бити і викидати як сміття якесь?! Ви хочете хороше відношення до себе та не забувайте відноситись теж нормально, а не бути неардельцем…».

karina_19_m: «Це ужас, люди дуріють просто. Можливо людина просто спішила додому, можна нормально поговорити, а не бити і кричати викидайте його, це вже не люди, а «нелюди»!».

anna_atakama @rivne_1283: «Поясніть в описі, що з людиною спочатку говорили нормально, а потім вона почала «бикувати» і тоді вже відбулась ситуація, яка на відео. Тому що більшість дописувачів вважають, що всі погані, крім чоловіка, якого випихали».

ne.prosto.nastia: «Допоки люди будуть вирішувати проблем стусанами, до тоді вони заслуговують на таке ж відношення до себе. Давно пора вже зрозуміти, якщо перед вами правопорушник — потрібно звернутись до правоохоронних органів і нехай вони це вирішують. Але якщо ви одразу хапаєтесь за телефони і махаєте кулаками, то ніякого покращення точно не чекає. Якесь первісне суспільство. Ну чесне слово». 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також