Жителя Рівненщини судили за моральні знущання над дружиною

2860 0

Ми у соцмережах:

Жителя Рівненщини судили за моральні знущання над дружиною

Зарічненський районний суд виніс вирок місцевому жителю за вчинення домашнього насильства.

 У вироку суду від 21 лютого повідомляють, що упродовж 2023 року чоловік умисно, систематично вчиняв психологічне, фізичне та економічне насильство щодо своєї дружини.

Зокрема, 10 лютого минулого року за місцем свого проживання, що у селі Вичівка Вараського району, у стані алкогольного сп`яніння обвинувачений влаштував із потерпілою сварку, під час якої «висловлювався в адресу останньої нецензурною лайкою в присутності малолітньої доньки, чим завдав шкоди психологічному здоров`ю». Тоді суд призначив йому 170 гривень штрафу.

Уже 18 серпня 2023 року нетверезий чоловік повторно ображав дружину, за що суд наклав на нього адміністративне стягнення у розмірі 340 гривень.

Попри це, 28 жовтня 2023 року близько 18-ї години, у стані алкогольного сп`яніння він знову безпідставно влаштував сварку з дружиною, ображав її нецензурними словами та погрожував фізичною розправою. Жінка і донька були змушені покинути житловий будинок. 

Під час досудового розслідування потерпіла та обвинувачений уклали угоду про примирення. Однак, згідно вироку суду, жителю села Вичівка призначили громадські роботи на 150 годин, а також зобов'язали пройти програму для кривдників упродовж трьох місяців.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також