Забезпечують армію надійним зв’язком

1854 0

Ми у соцмережах:

Забезпечують армію надійним зв’язком

Понад півтори сотні військовослужбовців 55-го окремого лінійно-вузлового полку зв’язку, що у Рівному, упродовж 20 днів навчатимуться в умовах радіопольового табору під керівництвом командира військової частини полковника Сергія Потапова.

— Завдання для зв’язківців і у мирний, і у воєнний час одне — забезпечення надійним зв’язком органів військового управління, — наголосив начальник штабу, перший заступник командира полку зв’язку підполковник Олександр Кяго. Під безпосереднім керівництвом командирів підрозділів з фахівцями зв’язку проводяться заняття зі спеціальної, тактико-спеціальної, технічної підготовок на штатній військовій техніці. Зв’язківці навчаються на стаціонарній навчальній базі та рухомому комплексі.

 
— Навчально-матеріальна база полку дозволяє готувати спеціалістів від лінійного наглядача до радіотелеграфіста, — повідомив начальник штабу полку. — Ці можливості використовуються у повному обсязі під час польового виходу. Фінальним етапом цього польового виходу стане участь підрозділів у комплексному тактико-спеціальному занятті у складі польового вузла зв’язку. Рівненські військовослужбовці забезпечуватимуть зв’язком вищі штаби, зокрема, управління 13-го армійського корпусу з командуванням Сухопутних військ та Генерального штабу Збройних сил України.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також