Забрали 800 тисяч і втекли. На Рівненщині поліцейські затримали зловмисників за розбійний напад

3364 0

Ми у соцмережах:

Забрали 800 тисяч і втекли. На Рівненщині поліцейські затримали зловмисників за розбійний напад

Гроші та зброю ще шукають

13 липня о 16:15 надійшло повідомлення від 30-річного львів’янина, що неподалік автозаправної станції на в’їзді у Дубно Рівненської області невідомі особи, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи значною сумою коштів та поїхали на позашляховику «BMW X5» у невідомому напрямку.  

В області було введено спецоперацію з розшуку та затримання зловмисників.

За отриманим орієнтуванням автомобіль «BMW» патрульні виявили на в’їзді у Рівне. Однак вимогу про зупинку водій проігнорував. У результаті переслідування поліцейським вдалося затримати зловмисників на вулиці Радивилівській в обласному центрі. Нападниками виявилися жителі Рівненщини: 42-річний — з Рівненського району, 30-річний рівнянин та 28-річний житель Дубенського району. 

Встановлено, що  у 26-річного львів’янина, приватного підприємця, через сайт безкоштовних оголошень невідома особа замовила будівельні матеріали із доставкою у Дубно. Разом із 30-річним водієм вони на автомобілі  «Renault Trafic» приїхали на АЗС в обумовлене місце. Втім, «покупець» попросив під’їхати до гаражного кооперативу, що знаходиться неподалік, і сказав, що іде назустріч.  

Потому невідомий підсів до них в авто, показав, куди їхати і де зупинитися. Під час руху дістав предмет, схожий на пістолет, та почергово направляв його на львів’ян. Після зупинки до авто підбіг ще один чоловік, потерпілим зв’язали руки. Відібрали у них понад 800 тисяч гривень, банківські картки, мобільні телефони, документи та ключі від автомобіля.  

Після цього нападники сіли у автомобіль «BMW X5» та поїхали. Викликати поліцію допоміг чоловік, який знаходився неподалік. Усіх трьох затримано. Відкрито кримінальне провадження.

З місця події, де затримали нападників, слідчі вилучи речові докази. Місце знаходження грошей і зброї встановлюється. Про це повідомляє Нацполіція.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також