Загибель подружжя на Рівненщині: рідні спростовують, що їх батько міг вистрелити в матір

20516 0

Ми у соцмережах:

Загибель подружжя на Рівненщині: рідні спростовують, що їх батько міг вистрелити в матір

Донька загиблого подружжя у селі Рудка-Красна, що в Рівненському районі, Олена спростовує версію поліції, що її батько навмисно застрелив матір.

 Як поліція повідомляла раніше, на хуторі в Рівненському районі знайшли мертвими із вогнепальними пораненнями 54-річного чоловіка та його 55-річну дружину. Нібито, чоловік з рушниці спочатку застрелив дружину, а потім сам вкоротив собі віку.

Однак, за словами пані Олени, те, що каже поліція, - неправда. Адже у них є свідки:

- Мої батьки сильно любили один одного, і у нас хороша родина. Коли ми дізналися про трагедію, то просили у слідчих зняти відбитки пальців з дверної ручки. Це б підтвердило основну нашу версію, що постріл стався з необережності. Моя мама працювала у Рівному і того дня була на зміні. Коли прийшла додому, то побачила, що двері зачинені. Ми ж не знаємо, хто його так налякав, щоб він зачинився і узяв до рук рушницю. Імовірно, хтось до цього приходив. Це ж хутір, всіляке може бути.

Нашу версію також підтверджує той факт, що сліди від куль були вище. Тобто, тато стріляв вгору, бо він прекрасно знав, що мама низького зросту.

На нашу думку, все було так. Хтось вночі налякав батька, коли він почув, що двері шарпають, то вистрелив. Якби він знав, що за дверима мама, то б ніколи цього не зробив. Уже від горя він наклав на себе руки, бо дуже її любив.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також