Загинув на Донеччині молодий воїн з Полісся

5924 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Донеччині молодий воїн з Полісся

Життя 26-річного Ростислава Кичана з села Зносичі обірвалося 23 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Немовицька громада повідомляє:

- Це був дуже добрий, гарний, відповідальний, товариський юнак, готовий завжди прийти на допомогу, підставити плече і підтримати. Хлопець захоплювався спортом, був активним учасником спортивних змагань. Мав багато друзів. Був завжди усміхненим, позитивним, працьовитим, відкритим. Цінував і любив життя.

Ростислав Кичан на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну був мобілізований до лав Збройних Сил України. Кожною миттю свого життя, своєї служби молодий воїн наближав Перемогу над ворогом.

Ростислав Кичан загинув… Лік років його життя спинився… Невеликий вік, всього 26 років… Однак він встиг зробити набагато більше, ніж комусь вдається і за все життя… Він залишив після себе славне ім’я, відзначився хоробрістю, мужністю і незламністю у найважчі часи для країни.

Батьки втратили люблячого сина, сестра - надійного брата, дружина - коханого чоловіка, побратими – вірного товариша та друга, Немовицька громада – відданого земляка, Україна втратила свого Героя.

Немовицька сільська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого воїна. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Дякуємо Ростиславу Кичану за його жертовний подвиг і відданість Україні!

Схиляємо голови у скорботі перед вірним сином України, вічна і світла пам’ять Ростиславу.

На жаль, війна безжальна, забирає кращих українських солдатів, справжніх Героїв, які ціною власного життя подарували нам право на сьогодні та надію на завтра. Не пробачимо, не забудемо ворогам! 

Герої не вмирають!

Про дату та час поховання повідомимо згодом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також