Загинув на Харківщині солдат з Костополя

1434 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Харківщині солдат з Костополя

Ще одна непоправна втрата. Ще один воїн-захисник повертається до рідної домівки на щиті.

Анатолій Улянчук народився у Костополі 15 липня 1979 року. Навчався в школі №6. Далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Потім працював робітником на різних підприємствах.

Анатолія призвали на військову службу 14 вересня 2022 року. Солдат служив на передовій стрільцем-помічником 3 механізованого батальйону. За період служби він побував у багатьох гарячих точках, де виявив мужність і сміливість. Вболівав за долю України, був справжнім її патріотом.

Солдат загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Першотравневе, що у Куп’янському районі Харківської області..

- Брат був дуже добрим, надійним другом. Завжди всім допомагав, був щирим та відвертим. Він був найкращим, нам дуже його не вистачає. Під час служби він не був у відпусті, а так хотілось його обійняти, - розповідає брат загиблого Дмитро.

У Героя також залишилася дружина Олена та маленький син Ярослав.

- Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним Героя. Просимо жителів громади гідно зустріти загиблого та віддати йому шану, - йдеться у повідомленні Костопільської міської ради.

Прощання відбудеться за графіком:

23 грудня о 17:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Анатолієм Улянчуком. Маршрут: вул. Рівненська - вул.Нова - вул. Коперніка - вул. Зарічча - вул. Шкільна - вул. Юрія Жилки,16

Прощання з Анатолієм Улянчуком відбудеться 24 грудня:

12:30– заупокійна літія в його домівці (вул. Юрія Жилки, 16)

13:20– чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають військового на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

24 грудня у Костопільській громаді - день жалоби. Нагадаємо, що ю на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також