Загинув на війні молодший сержант з Полісся

2230 0

Ми у соцмережах:

Загинув на війні молодший сержант з Полісся

Чорна тінь скорботи знову прийшла в Сарненську громаду: загинув молодший сержант Михайло Дубинець, 1996 року народження, житель села Велике Вербче.

Виконуючи 9 січня бойове завдання у Донецькій області, військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, віддав своє життя, боронячи рідну українську землю від російських загарбників.

- На жаль, війна забирає найкращих. Молодий, красивий юнак у якого, здавалося, ще все попереду – життя, кохання, сім’я … повертається додому на щиті. Його памʼятають життєрадісним, ввічливим, вихованим, розумним хлопцем, любив співати, був учасником фольклорного колективу «Криниченька». Герой був справжнім мужнім патріотом, талановитим юнаком, вірним другом та люблячим сином і братом. Його героїзм, відданість та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку, - йдеться у повідомленні Сарненської міської ради. Висловлюємо глибокі слова співчуттів мамі Надії Михайлівні, сестрам Ользі та Ірині, всій родині, друзям та бойовим побратимам Героя. Памʼять про Захисника назавжди залишиться у наших серцях.

Прощатимуться з загиблим Героєм, завтра у рідному селі - Великому Вербчому. 

Кортеж з Героєм Михайлом Дубинцем прибуде до міста Сарни орієнтовно о 10:10 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська-Варшавська-Іванівка-Велихів-Велике Вербче
11:00 год. - прощання вдома, вулиця Шкільна, 55
12:30 год. - церемонія прощання біля Великовербченського ліцею
13:30 год. - чин похорону у Свято-Михайлівському храмі села Велике Вербче
14:30 год. - поховання на кладовищі села Велике Вербче


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також