Загинув на Запоріжжі молодший сержант з Рівненщини

1633 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Запоріжжі молодший сержант з Рівненщини

У Костопільській громаді оголошено день жалоби 4 серпня. На війні загинув молодший сержант Роман Лазарчук.

Роман Лазарчук народився 19 січня 1977 року у селі Гута, що на Костопільщині. Навчався у місцевій школі, а потім вступив у Березнівське училище на лісника. Проходив строкову службу в лавах ЗСУ, а потому одружився. Працював у Великомидському лісництві. Пізніше влаштувався кочегаром у Гутянський ліцей. Разом із коханою дружиною вони прожили у шлюбі 21 рік. Виховали сина та доньку.

- Роман був хорошою і доброю людиною, найкращим чоловіком і батьком для дітей. В нас було багато спільних мрій, які , на жаль,  не здійсняться, - каже дружина Наталія.

На Романа Лазарчука чекали і батьки. Він був найстаршим сином, мав брата та сестру.

- Не хочеться вірити, що вже немає нашого Романа. Найдорожчий син для батьків, найкращий тато, вірний і коханий чоловік для Наташі. Наш брат був лагідним, чуйним, доброзичливим до кожного. Сумно, що ти до мене ніколи не подзвониш, до своїх назавжди тебе люблячих і турботливих батьків і не запитаєш "як ви?". Не поведеш із Бодіком таємної розмови як брат з братом. Не відкриєш мені свою душу як сестрі. А найголовніше, що не зможеш обійняти і пригорнути найдорожчих і найрідніших синочка Назара і донечку Анюту. Не скажеш "Наташо, я тебе люблю", - каже про Романа сестра Людмила.

- Романа Лазарчука призвали на службу у перший день повномасштабного вторгнення росії у 2022 році. Він захищав наші землі в багатьох гарячих точках. Своє життя боєць поклав за Україну. 28 липня на Запоріжжі він загинув від мінно-вибухової травми, - повідомляє Костопільська міська рада. - Світла пам'ять мужньому і відважному воїну.

Прощання з Романом Лазарчуком відбудеться 4 серпня:

09:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Романом
Лазарчуком до майдану Тараса Шевченка (м.Костопіль). Маршрут кортежу: вул.Рівненська – вул.Руданського. Після прощання на майдані Т.Г. Шевченка похоронний кортеж прямуватиме до села Гута.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також