Замінили колесо та дали води: патрульні Рівненщини у біді не покинуть

233 0

Ми у соцмережах:

Фото - патрульна поліція Рівненщини

Якщо в дорозі трапилася халепа, не соромтеся просити допомоги.

- Несподівана технічна несправність на дорозі може спіткати кожного. Але ми завжди поруч, - запевняють рівненські патрульні.

Так, на автомобільній дорозі Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне патрульні помітили автомобіль Audi зі спущеним колесом та з увімкненою аварійною світловою сигналізацією. Як розповів водій, він рухався в напрямку Луцька і по дорозі пробив колесо, замінити сам не зміг, оскільки у нього мало досвіду в цьому. Тому інспектори запропонували свою допомогу: замінили колесо, а після цього керманич вирушив далі.
 
Іншій водійці допомога знадобилася у Дубно: в автівці перегоріла лампа правої фари. Дубенські патрульні замінили її на справну.
А третій випадок стався на автомобільній дорозі М-07 Київ — Ковель — Яготин. Сарненські патрульні на узбіччі помітили автомобіль із включеною аварійною світловою сигналізацією. Як розповів водій, з не зрозумілих причин, в автомобілі закінчилася охолоджувальна рідина, і для того, щоб доїхати до СТО потрібно долити води, якої в чоловіка не було. Інспектори допомогли вирішити цю проблему, після чого керманич продовжив рух.
- Якщо маєте можливість, допомагайте й ви одне одному. Кожен може опинитися у подібних ситуаціях. Якщо потрапили у скрутну ситуацію — телефонуйте 102, - кажуть у патрульній поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також