Заплатять 1000 євро за кращу ідею благоустрою для Дубенського замку

437 0

Ми у соцмережах:

Заплатять 1000 євро за кращу ідею благоустрою для Дубенського замку

Шанс для креативних студентів.

Про таку можливість розповів у своєму телеграм-каналі голова обласної ради Андрій Карауш:

- Перше місце1000 євро, друге600, третє400. Так готові преміювати студентів за перемогу в конкурсі проєктів благоустрою території замку князів Острозьких-Любомирських у Дубні. Оголосили старт в жовтні торік, а термін прийому робіт закінчується 30 квітня. Переможців нагородять у червні в польському Кракові.

Це цікава історія і хочу підтримати її інформаційно, тому ось трохи деталей про конкурс: 
 
У замку була ідея відновити фрагменти мощення XVІІ-XVІІІ століть і зробити дитячий майданчик у такому ж старому стилі й з іграми, які були кілька сотень років тому. Це цікаво й актуально, бо у Дубно часто приїздять дитячі туристичні групи.
 
Дворище замку заасфальтували за радянського союзу, а під ним є елементи, які можна показати. Стратегічна метазробити це замкове дворище показовим в Україні.
 
Організатори – Університет сільського господарства імені Гуго Коллонтая у Кракові, він і фінансуватиме нагороди. Долучені НУВГП та Державний історико-культурний заповідник Дубна.
 
Переможця визначатиме конкурсна комісія, куди увійдуть науковці. Ідею кращого проєкту покладуть в основу проєктної документації. 
 
Конкурсні документи доступні для завантаження тут. Посилання на англійську версію тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також