Застосування силіконового клею-герметика

1585 0

Ми у соцмережах:

Застосування силіконового клею-герметика

Сфери застосування клею герметика можуть бути різні, як правильно його вибрати і як наносити, розповімо більш докладно в статті

Під час ремонтних робіт завершальним кроком є обов'язкове оброблення всіх стиків. Для цього широко використовуються силіконові клеї-герметики, що допомагають забезпечити водонепроникність в отвори. Завдяки засобу забезпечується загальний період зношування об'єктів та естетичний вигляд кімнати.

Особливості речовини

Клей-герметик уперше з'явився на будівельному ринку майже 50 років тому і з того часу став незамінним помічником під час ремонтно-будівельних робіт. Ним можуть користуватися, як професіонали, так і звичайні люди, які вирішили затіяти вдома ремонт.

У ході ремонту часто виникає необхідність закласти стики, шви, дірки. Засіб добре справляється з цими завданнями, створюючи естетичний вигляд.

Речовина має низку певних властивостей:

♦ витримує температури від –55 до +300 градусів;

♦ відмінний показник еластичності;

♦ добре тримає форму та не капає;

♦ заповнює всі тріщини, дірки, зазори;

♦ екологічно безпечний та не виділяє отруйних токсинів;

♦ має стійкість до великих перепадів температури;

♦ пластичний.

Сфера використання

Хороший силіконовий клей є незамінним помічником у великій кількості сфер. Його важко замінити під час ремонтних робіт. Найбільш популярним вважається клей на основі силіконів. Він відрізняється відмінною взаємодією з вологою, тоді як більшість засобів втрачають свої функції під впливом води.

Речовину можна застосовувати у таких сферах:

♦ при будівництві аеродромів та мостів;

♦ під час загортання підлог з бетону;

♦ при покрівельних роботах, закладанні водостоку.

Перед початком роботи важливо переконатися в готовності всіх матеріалів, що використовуються. Важливо використовувати захисний одяг, особливо рукавички, які надійно оберігають шкіру рук від попадання речовини.

Варто обов'язково ознайомитися з інструкцією та загальними рекомендаціями щодо застосування. Виробники дають рекомендації, які слід врахувати під час роботи. Також варто уникати засобів з терміном придатності, що вийшли, адже вони втрачають свої властивості.

Використання силіконового клею вимагає попередньої зачистки поверхні та її знежирення. По лініях шва варто наклеїти скотч, сам отвір обробити речовиною. Для надійнішого зчеплення фахівці радять обробляти нанесений склад мильним розчином. Це зміцнить його та забезпечить тривалий період служби.

Вирівнювання шару має відбуватися лише за допомогою спеціального шпателя. Застигати засіб може починати вже за 40 хвилин, але повне висихання гарантується через 24-36 годин. Хороший силіконовий клей не втрачає своїх властивостей і відрізняється добрим показником еластичності.

Склейка герметиком не потребує особливих навичок. Важливо використовувати спеціальний пістолет, у якому буде встановлений балон. Важливо враховувати, що весь засіб має бути використаний відразу, без можливості залишитися іншим разом.

Придбати силіконовий клей Belife можна на сайті магазину. Сайт має зручний каталог пошуку товарів, що допомагає швидко оформити замовлення. Фахівці магазину допоможуть оперативно опрацювати заявку, дадуть необхідну консультацію та забезпечать швидку доставку товару до потрібного населеного пункту.

Магазин працює з найкращими виробниками будівельних матеріалів, має всі необхідні сертифікати та гарантує якість своєї продукції. Під час ремонтних робіт так важливо швидко та без переплат замовити всі необхідні матеріали, які допомагають оптимізувати робочий процес. Belife.ua створює всі умови, щоб застосовувані речовини були доступними та якісними.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також