Засудили бухгалтерку, яка вкрала у міліціонерів гроші

1699 0

Ми у соцмережах:

Засудили бухгалтерку, яка вкрала у міліціонерів гроші

На Рівненщині засуджено до 4 років позбавлення волі екс-керівника підрозділу спеціальної міліції УМВС в Рівненській області з охорони бурштинових родовищ, магістральних нафтопроводів "Прикарпатзахідтрансу" та небезпечних вантажів Рівненської АЕС Тетяну Марчук, яка привласнила майже 850 тисяч державних коштів упродовж 2011-2015 років. Її за це звільнили з роботи.

Йдеться про кошти, виділені для грошового забезпечення та оплати праці працівників міліції, яку службова особа, працюючи у правоохоронному відомстві, привласнила та перерахувала у період з 2011 по 2015 рік на свій картковий рахунок.

Дії посадовця слідчі прокуратури Рівненської області кваліфікували як привласнення та розтрату чужого майна в особливо великих розмірах, вчинене шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Рівненський міський суд із врахуванням принципової позиції обвинувача визнав екс-правоохоронця винним у вчиненні інкримінованих злочинів, та призначив покарання - 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати певні посади строком на 1 рік та зі штрафом в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Посадовець утримується під вартою у слідчому ізоляторі, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також  Злодій ловить злодія та Міліція звільнила з роботи свого бухгалтера

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також