Засуджено за незаконну торгівлю спиртними напоями

1082 0

Ми у соцмережах:

Засуджено за незаконну торгівлю спиртними напоями

За торгівлю незаконно виготовленими алкогольними напоями та спиртом мешканець Рівненського району сплатить 68000 гривень штрафу.

Ще у січні цього року під час обшуку автомобіля мешканця м. Рівного співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області виявили та вилучили з незаконного обігу 2 пластикові бочки об’ємом 200 літрів кожна, заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту та 2 пластикові пляшки об’ємом 5 літрів кожна.

Встановлено, що громадянин якому належить автомобіль, здійснював незаконне придбання з метою подальшого збуту, зберігання та транспортування з цією метою незаконно виготовлені алкогольні напої та незаконно виготовлений спирт етиловий, не будучи зареєстрований як фізична особа-підприємець та не маючи ліцензії на виготовлення та реалізацію спирту етилового, у порушення Закону України «Про державне регулювання, виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» до того ж він раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого стеттею 204 Кримінального Кодексу України, тобто за незаконне виготовлення алкогольних напоїв.

Слідчим відділом фінансових розслідувань матеріали кримінального провадження направлено до суду. Вироком Рівненського міського суду, за торгівлю незаконно виготовленими алкогольними напоями та спиртом мешканцю Рівненського району призначено покарання -  штраф 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 68000 гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.  

На даний час на території області триває загальнодержавна операція «Акциз-2018», метою якої є очищення торгівельної мережі від фальсифікованих підакцизних товарів, виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які організовують тіньовий обіг таких товарів. 

Тож, якщо у Вас є інформація щодо діяльності пов’язаної з незаконним обігом підакцизних товарів телефонуйте та повідомляйте про це за номерами телефонів оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області: (0362) 692-560, (0362) 692-588,  повідомляє ГУ ДФС у Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також