Затримали іноземця, який давав у Городищі прикордоннику хабара

2081 0

Ми у соцмережах:

Затримали іноземця, який давав у Городищі прикордоннику хабара

19 лютого на Рівненщині викрили громадянина Білорусі, який намагався на митному посту у селі Городище Дубровицького району надати неправомірну вигоду інспектору прикордонної служби.

WhatsApp Image 2020-02-19 at 18.00.17 (1).jpeg
 

Слідчі Дубровицького відділу поліції спільно з прокурорами та працівниками відділу внутрішньої безпеки Луцького прикордонного загону, із залученням підрозділу спеціального призначення «Дозор» Луцького прикордонного загону, викрили іноземця. 

WhatsApp Image 2020-02-19 at 18.00.15 (1).jpeg

 

Дві тисячі гривень (з запропонованих семи з половиною тисяч гривень) іноземець  намагався надати за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів з території Білорусі в Україну. Іншу частину мав передати після реалізації цигарок на території України.

За фактом давання хабара проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 369 Кримінального Кодексу України. Зловмисника затримано, транспортний засіб вилучено, на даний час тривають слідчі дії.

Вирішується питання про повідомлення громадянину Республіки Білорусь про підозру у вчиненні вказаного злочину, повідомляє пресслужба прокуратури області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також