Розбійник напав на жінок з сокирою, а поліцейським погрожував гранатою (ВІДЕО)

1188 0

Ми у соцмережах:

Розбійник напав на жінок з сокирою, а поліцейським погрожував гранатою (ВІДЕО)

Правоохоронці затримали 42-річного жителя Рівненщини, який напав зі зброєю на жінок та вимагав у них гроші. Під час обшуків у нього вдома виявили арсенал зброї

У ніч проти першого лютого до помешкання 40-річної жительки села Бондарі постукали перелякані та закривавлені сусідки 79-ти та 58-ми років: невідомий у білому одязі розбив вікно та озброєний пробрався в будинок. Вимагаючи гроші, наносив їм сокирою тілесні ушкодження та стріляв. Не отримавши коштів, втік. Відтак, жінкам вдалося вибратися з помешкання та звернутися за допомогою.

Відповідно до наказу начальника ГУНП в Рівненській області ввели спеціальну операцію: особовий склад поліції Дубенського та колишнього Здолбунівського районів був піднятий по тривозі, а всі автошляхи були перекриті поліцейськими екіпажами.

Особу в білому маскувальному костюмі посеред засніженого поля неподалік сусіднього села близько сьомої ранку виявив керівний склад оперативного підрозділу, яким довелося приймати зважене рішення у затриманні зловмисника миттєво. Нападник зрозумів, що викритий тож почав утікати. Коли поліцейські наблизились до нього, той повернувся до правоохоронців та висмикнув чеку із гранати, погрожуючи усіх підірвати.

У перемовини вступив начальник кримінальної поліції області Роман Іващенко: говорив із ним, заспокоював та пропонував здатися.  За декілька хвилин чоловіка вдалось переконати: оточений поліцейськими, він сам привів боєприпас у безпечний стан та поклав його на землю.

У 42-річного жителя села Молодаво вилучили пристрій для відстрілу гумових куль типу револьвер, патрони, гільзи, бойову гранату «РГД-5» із запалом, сокиру та інші речові докази.

За місцем проживання раніше судимого чоловіка під час невідкладного обшуку виявили та вилучили 200 грамів вибухової речовини, биту з металевим наконечником, корпус міни, 3 пістолети, понад 1500 патронів різного калібру, ракетницю.

Зловмиснику повідомили про підозру, а суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді 60 діб тримання під вартою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також