Затриманим з хабаром посадовцям управління Держпраці в Рівненській області обрали запобіжні заходи

2286 0

Ми у соцмережах:

Затриманим з хабаром посадовцям управління Держпраці в Рівненській області обрали запобіжні заходи

Двом посадовцям та посереднику інкримінують одержання 200 тисяч гривень неправомірної вигоди від фізичної особи-підприємця за безперешкодне отримання дозвільних документів на проведення робіт з об’єктами підвищеної небезпеки та використання обладнання на АЗС у Рівному.

- Трьом затриманим суд вже обрав запобіжні заходи: двоє посадовців перебуватимуть у слідчому ізоляторі 60 діб, втім можуть звідти вийти, якщо заплатять заставу. Одному з них суд призначив 168 тис. 160 грн. застави, а іншому - 105 тис 100 грн.  - повідомила РВ Світлана Осіпчук, речниця прокуратури Рівненської області.Стосовно посередника - то йому призначили нічний домашній арешт - з 20-ї години вечора до сьомої години ранку.

Поліція та прокуратура затримали заступника начальника відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю Віталія Удовиченка та головного інспектора з відділу питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю Сергія Мосійчука. Прізвище посередника досі невідоме.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також