Завтра у Рівному - прощання з молодою військовослужбовицею

3916 0

Ми у соцмережах:

Завтра у Рівному - прощання з молодою військовослужбовицею

Семирічний син залишився без люблячої матері...

Завтра у Рівному попрощаються із військовослужбовицею Мариною Гринчук, - повідомили у міській раді Рівного.

Марина Гринчук народилася 14 лютого 1993 року в Рівному. Навчалася у Рівненському ліцеї №8, а за тим, у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».
 
«Коли розпочалося повномасштабне вторгнення Марина пішла працювати до Рівненського РТЦК та СП. Спершу, це була цивільна посада, а у жовтні 2022 року донька мобілізувалася. Вона ніколи не думала про те, що стане військовою, та й я вагалася. Але Марина сказала, що значить так треба, тож отримала звання солдата і продовжила службу», - розповідає мама військової Оксана.
 
Марина з дитинства мріяла водити авто, кілька років тому все ж вивчилася та отримала посвідчення водія. Багато робила для сім’ї – підтримувала батьків, бабусю, не відмовляла у допомозі рідним та близьким. Та справжнім сенсом життя став 7-річний син Богдан, в якого вкладала усю любов і ніжність.
 
«Марина розлучилася з чоловіком, іще коли виношувала сина. Присвятила себе вихованню Богданчика – він був всім для неї. Надзвичайно любляча і турботлива мама. Батько хлопчика не брав участі у його вихованні, лише кілька місяців тому через суд його позбавили батьківських прав, а тепер малюк залишився сиротою…», - продовжує Оксана.
 
На жаль, 31-річна військовослужбовиця, оператор групи документального забезпечення Рівненського РТЦК СП загинула в ДТП…
 
Прощання відбудеться завтра, 13 липня, о 9.30 в Міському будинку культури (вул. Соборна, 3Д). Чин похорону здійснять у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають її на кладовищі «Нове»…


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також