На Здолбунівщині востаннє попрощалися з двома Героями

4994 0

Ми у соцмережах:

На Здолбунівщині востаннє попрощалися з двома Героями

Сьогодні Здолбунівська громада віддала останню шану двом полеглим військовослужбовцям.

Владислав Кучай народився у селі Орестів. Навчався в місцевій початковій школі, згодом – у П’ятигірській ЗОШ. Вступив до Мирогощанського аграрного коледжу, де здобув спеціальність «дизайнер озеленення». Працював на меблевій фабриці в Квасилові.

До війська Владислава призвали у вересні 2023 року. 10 січня 2024 року солдат Владислав Кучай загинув на полі бою, виконуючи бойове завдання на Харківщині. У нього залишилася мама та брати. Владиславу було лише 27 років…

Ігор Бондарчук народився у Здолбунові. Навчався у Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, згодом вступив до Здолбунівського ПТУ №2 на спеціальність «помічник машиніста». Працював у Здолбунівському локомотивному депо помічником машиніста, а згодом машиністом тепловоза. Багато років перебував на заробітках, а перед початком повномасштабної війни повернувся в Україну.

Одразу після вторгнення, у лютому 2022-го, пішов до війська. Спочатку перебував поблизу північного кордону, а з квітня 2022 року воював під Авдіївкою. Служив в 110 окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Мав поранення, однак повернувся на передову після лікування. Був нагороджений медаллю «За оборону Авдіївки».

15 січня 2024 року сержант Ігор Бондарчук помер на Донеччині під час виконання військового обов’язку. Назавжди 56 років...

Вічна пам'ять Героям! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також