Зеленський і Залужний вважають, що українці мають продовжувати боротися

877 0

Ми у соцмережах:

Зеленський і Залужний вважають, що українці мають продовжувати боротися

Ні керівництво держави, ні керівництво армії не знаю, коли завершиться війна між Україною та Росією.

Президент України Володимир Зеленський не поділяє думку європейців, що це війна на багато років. Той запевняє, що країна зможе воювати до того моменту, поки суспільство об’єднане.

- Заяви партнерів про те, що війна може затягнутися на багато років - це їхні думки. Думки часто відрізняються від реальності. Терміни залежать від нас з вами. Якщо ми не втратимо нашу стійкість, ми закінчимо війну раніше.

Коли складна стадія війни, люди почали говорити: так давай тут же, це вже для нас перемога. Коли ти приїжджає у Сполучені Штати: «Те, що Росія не змогла вас зруйнувати - це вже перемога, залишилась держава, ідентичність, ви все повернете згодом». Я до цього ставлюся зі скепсисом. Я вважаю, що ми повинні боротися. Тому що ніхто не гарантує, що якщо навіть завтра ми дійдемо до тієї лінії, де ця навала почалась... То - а що далі? А як буде далі? Які гарантії безпеки ми отримаємо? Хто гарантує безпеку з Росією?
– сказав український лідер.

В свою чергу, головнокомандувач української армії Валерій Залужний запевняє, що військова кампанія у 2024 році буде відрізнятися від попередньої. Адже була виявлена ціла низка проблем на фронті й на 90% проблем рішення уже знайдене.

- Найголовніша моя помилка – це було вважати, що така кількість втрат росіян може їх зупинити. Це була помилка. Така кількість втрат, яку понесли росіяни, може зупинити будь-яку країну, окрім Росії. Зараз на лінії зіткнення гори тіл противника. З кожним днем трупів усе більше й більше, але Росія відмовляється навіть їх забрати. Вважаю, що треба бити росіян щодня, поки вони не відмовляться від війни проти України, - сказав генерал.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також