Згадали про вулицю у Рівному, яку почали ремонтувати ще десять років тому

1992 0

Ми у соцмережах:

Згадали про вулицю у Рівному, яку почали ремонтувати ще десять років тому

У Рівному вирішили нарешті завершити 14-річний ремонт вулиці Волинської Дивізії, яка досі не встелена верхнім шаром асфальту. Гроші на це було передбачено ще на початку року, проте їх вирішили притримати на випадок того, якщо коронавірус аж надто розгуляється. Однак восени чиновники отримали дозвіл від керівництва обласного центру на те, щоб витратити на дорогу близько 14 мільйонів гривень. Але укладати дорожнє полотно досі не розпочали. Заважає цьому погода та зміни в документації.

Дмитро Трофимчук, заступник начальника міського управління ЖКГ:

Нижній шар асфальту на вулиці Волинської Дивізії був покладений ще у 2006 році. З того часу там нічого не змінилося. Уже можна констатувати, що колись там було використано якісний асфальт. Адже великих пошкоджень дорожнього полотна там немає. Звісно, що час від часу наші шляховики там виконували ямковий ремонт.

Оскільки ремонт вулиці потрібно завершити, то уже кілька років ми просимо на це гроші у депутатів Рівненської міської ради. Однак вони не виділяли грошей ні на коригування проєктної документації, ні на самі роботи. У 2019 році навіть був проведений тендер, проте на сесії скасували виділення півтора мільйона гривень. Наразі у нас уже укладена угода, проте генпідрядник направив до нас листа, що потрібно вносити зміни у проєкт — адже за цей час вже змінились державні будівельні норми. Сподіваємось, що роботи цього року будуть розпочаті, а завершаться уже наступного. Бо погодні умови не дозволять виконати усі роботи, що там передбачені. Окрім укладання верхнього шару асфальту та встановлення дорожніх знаків, на вулиці Волинської Дивізії передбачено встановлення п’яти зупинок громадського транспорту.

Додамо, що перемогу в тендері здобула будівельна компанія «Случ», яка зареєстрована у Житомирській області. Власником компанії значиться житель Гощі Сергій Бондарець.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також