Жіноча команда Верес стартує у Першій лізі чемпіонату України

699 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда Верес стартує у Першій лізі чемпіонату України

У новому сезоні народний клуб Верес та місто Рівне на всеукраїнській арені окрім основної команди (яка зіграє в УПЛ) представлятимуть також юнаки U19 та новостворена жіноча команда. Куратором розвитку жіночого футболу у народному клубі Верес працюватиме Олег Кучер.

Жіноча команда Верес створена на базі Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю.

Головним тренером у новому сезоні працюватиме тренер-викладач вищої категорії Микола Сідорчук (на фото). Допомагатиме йому майстриня спорту України, тренер-викладач ІІ категорії Олена Руда.

Олег КУЧЕР, куратор розвитку жіночого футболу у народному клубі Верес:

- У новому сезоні у складі жіночої команди Верес зіграють як учениці Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю, так і випускниці цього закладу, які вже мають досвід виступів за інші українські клуби. Команда житиме і тренуватиметься у Костополі. Офіційні матчі проводитиме на відреставрованому нещодавно стадіоні Колос. Учениці ліцею, які стануть гравцями команди, отримуватимуть стипендії. Випускниці, як годиться професіональним спортсменам, отримуватимуть у клубі заробітну плату. Ми хочемо створити усі необхідні умови для нового етапу розвитку жіночого футболу на Рівненщині. Щодо завдань на сезон - головне створити боєздатний колектив.

Новий сезон жіноча команда Верес розпочне у Першій лізі чемпіонату України з футболу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також