Жителі Полісся похворіли коронавірусом після відпочинку на Білому озері

24483 0

Ми у соцмережах:

Жителі Полісся похворіли коронавірусом після відпочинку на Білому озері

Тиждень тому був сплеск захворювання жителів північних районів області на коронавірус. Це було пов’язано з тим, що люди масово поїхали відпочивати на Біле озеро.

 -          Ми проаналізували дані і дійшли висновку, що похворіли в основному жителі сіл та населених пунктів навколо Білого озера, - сказав перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. – Вони масово відпочивали на Білому озері, з цим і пов’язуємо сплеск. Тому ініціювали, щоб на комісіях ТЕБ та НС Вараша і Володимирця прийняли рішення про встановленні блок-посту при в’їзді на це місце відпочинку. Пізніше динаміка покращилась і блок-пост зняли.

Попри заборону масового відпочинку на пляжах на Білому озері, стало відомо. Що люди йдуть в обхід заборони, сплачуючи за в’їзд на пляж 50 гривень з машини.

-          Нам відомо про такі випадки, - прокоментував Сергій Подолін. – Ми дізналися, що це приватний пляж, де присутні засоби відпочинку. Його власник дійсно пропускає авто на відпочинок, беручи за це плату. Ми вивчаємо питання про легальність такого заробітку і про дотримання карантинних обмежень власником пляжу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося Біле озеро у Володимирецькому районі відвідало близько 500 людей. Відпочивальники не дотримувалися карантинних заходів та соціальної дистанції:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також