Житомиряни забили «Вересу» чотири голи

973 0

Ми у соцмережах:

Житомиряни забили «Вересу» чотири голи

Рівненський Верес пропустив чотири м'ячі у контрольному матчі з житомирським Поліссям і поступився учасникам кваліфікації Ліги Конференцій у спарингу. Верес - Полісся - 1:4 (0:1)

Згідно з домовленістю клубів цей контрольний матч між Вересом і Поліссям пройшов у форматі чотирьох таймів по тридцять хвилин.

Виконувач обов'язків головного тренера рівнян Олег Шандрук у цій грі використав фактично два склади, кожен з яких отримав по годині ігрового часу. на полі, повідомила інформаційна служба Вереса.

Житомиряни, які готуються до історичного дебюту у кваліфікації Ліги Конференцій УЄФА, забили дуже швидко. Результативним став перший же кутовий гостей. Подача з лівого флангу, удар головою Жоао Віалле і Вадим Ющишин у відчайдушному стрибку лише підправив м‘яча у дальній кут.

Верес міг швидко відповісти, але не забив якимось дивом. Марко Мрвальєвич поборовся, увійшов до штрафного майданчика гостей і викотив м‘яча під удар Віталію Дахновському! Постріл того заблокували захисники Полісся. Як і перше добивання від Руслана Степанюка метрів з десяти - знову у захисника суперників! Підбір знову виграли рівняни, але Євгеній Шевченко пробив просто по центру воріт і у руки голкіперу!

Вже у другому таймі голкіпер Полісся знову врятував свою команду. Після подачі з лівого флангу Марко Мрвальєвич ефектно пробивав головою - сейв воротаря з-під поперечини.

Після години ігрового часу обидва тренери зробили велику кількість замін. І лише після цього гості зламали опір червоно-чорних. Фатальним знову став кутовий. Богдан Когут невдало зіграв на виході, і Луїфер забивав у вже порожні ворота - 0:2.

За п'ять хвилин до крупного рахунок довів Богдан Кушніренко. Йому дали вільно пробити з лінії штрафного майданчика. Але і удар вийшов фантастичним - неймовірної сили і точності. У верхній лівий кут і без шансів для Богдана Когута.

У заключній тридцятихвилинці Верес втретє пропустив після кутового. Подача справа, удар головою Богдана Кушніренка і м‘яч рикошетом від стійки воріт влетів у сітку! Богдан Когут у стрибку вибив його вже з-за лінії воріт.

Гол у відповідь у складі рівнян створили Денис Світюха і Микола Гайдучик. Перший заробив небезпечний штрафний після сольного проходу центральною зоною поля. А другий заробив пенальті - виконав штрафний удар і м‘яч влучив у руку гравця Полісся!

Сам Микола Гайдучик і реалізував одинадцятиметровий - 1:4.

У неділю Верес на Авангарді прийме тернопільську Ниву. Початок гри - о 16:00. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також