Змусили сплатити увесь борг

1087 0

Ми у соцмережах:

Змусили сплатити увесь борг

Варашівець сплатив понад 50 тисяч боргу з аліментів лише тоді, коли арештували усе його майно.

Понад 50 тисяч гривень аліментів заборгував мешканець Вараша станом на кінець квітня цього року. Боржник сплачував мінімальну суму аліментів і робив це нерегулярно, хоча їздив закордон, де неофіційно отримував дохід. На виклики державного виконавця чоловік не реагував.

 Відтак державний виконавець наклав арешт на все рухоме та нерухоме майно боржника, що належить йому на праві приватної власності, а також виніс щодо нього постанови про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та полювання, - розповідає Артур Семенюк,  начальник Вараського міського відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. -  Також стягувачу повідомили про можливість звернутись з письмовою заявою безпосередньо до відділу ДВС про порушення кримінальної справи стосовно боржника за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей.

Після отримання цих постанов боржник таки з’явився до відділу, де йому надали повний розрахунок боргу та роз’яснили наслідки несплати заборгованості з аліментів. І сплатив свій борг в сумі 51484 гривень.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також