Через руйнування моста в Ремчицях працівника Служби автомобільних доріг підозрюють у службовій недбалості

1150 0

Ми у соцмережах:

Через руйнування моста в Ремчицях працівника Служби автомобільних доріг підозрюють у службовій недбалості

Департамент стратегічних розслідувань повідомив про підозру одного із працівників Служби автомобільних доріг. Його звинувачують у службовій недбалості та несумлінному виконанні своїх обов’язків. Бо прийняв ремонт мосту в Ремчицях Сарненського району від будівельників по завищеній ціні, завдавши державному бюджету збитків на 1,9 мільйона гривень.

 В ході слідства поліцейські з’ясували, що дві комерційні структури проводили поточний ремонт мосту автомобільної дороги. Працівник служби автомобільних доріг, ретельно не перевіривши виконання робіт, підписав відповідні акти. Проте, оперативники управління стратегічних розслідувань в Рівненській області Нацполіції встановили, що вартість виконаних будівельних робіт була значно завищена на понад 1,9 мільйона гривень.

На підставі підписаних службовцем документів, до яких були внесені недостовірні дані про вартість робіт, підрядники отримали оплату за їх виконання в повному обсязі.

На підставі зібраних доказів слідчі поліції Рівненської області за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили про підозру працівникові Служби автомобільних доріг. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, ми писали про те, що міст, яким автівки переїжджають річку Горинь у напрямку Білорусі в Ремчицях – руйнується ще на стадії ремонту. У Службі автомобільних доріг кажуть: підрядник не виходить із ними на зв'язок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також