Знову на TV: відома телеведуча розповіла, як бореться з раком

6070 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка бореться з раком, повертається до роботи.

 Як вона написала у своєму Facebook, основна частина лікування уже позаду, а лікарі дають хороші прогнози:

- До медиків звернулась вчасно - показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутись до улюбленої справи. В команду ТСН-тижня: з якою не втрачали зв'язку ні на день. І в студію: де весь цей час були на інформаційній передовій мої любимі колеги. Всім ще раз щиро дякую за підтримку: ця добра енергія справді дуже помічна, я переконалась.


Тепер телеведучу знову можна буде побачити щонеділі у підсумковому випуску новин на каналі «1+1». Разом із тим, Алла Мазур просить в усіх всерйоз поставитися до карантинних заходів:

- Пам'ятаймо: з послабленням карантину коронавірус нікуди не зник. Коли вирішуєте, чи одягати маску, йдучи в людне місце - пригадайте. Поряд з тими, в кому вже оселився вірус, але ще себе не виявив - можуть опинитися люди з мінімальним імунітетом. Ті, хто ще лікується від онко. Або тільки недавно одужав. Ваші друзі і знайомі після операції. Або просто ослаблені. Для них зустріч з вірусом може стати фатальною. Маска, яку носимо правильно і в потрібному місці, і соціальна дистанція, до якої нас закликають - це не тільки наша особиста справа. Для когось - це справді питання життя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також