Зустріч сусідів під дощем: «Верес» здолав «Оболонь»

2376 0

Ми у соцмережах:

Зустріч сусідів під дощем: «Верес» здолав «Оболонь»

Футболісти юнацької команди народного клубу Верес під рясним весняним дощем, поступаючись після першого тайму, забили три голи у ворота столичної Оболоні і здобули другу перемогу у весняній частині чемпіонату. Верес U19 - Оболонь U19 - 3:1 (0:1)

У Рівному зустрілися сусіди у турнірній таблиці. Верес U19 був одинадцятим (23 очки), Оболонь U19 - дванадцятою (19 очок). А вболівальники, які стежаць за юнацькою першістю - точно пам'ятали матч першого кола між цими командами у Бучі, який завершився феєричною нічиєю - 3:3.

Класну атакувальну гру рівняни і кияни видали і цього разу. Щоправда, тривалий час жодна з команд не могла реалізувати свої шанси, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Вже на сьомій хвилині гри Дмитро Годя заробив пенальті. Але Роман Ковалюк пробив невдало - просто по центру і на зручній для голкіпера висоті.

У Вереса до перерви супершанс змарнував Роман Ковалюк. Дмитро Годя буквально на тарілочці виклав м'яча під удар партнеру, але киян виручив Денис Марченко.

У відповідь кияни забили. Олександр Козлов виконав кутовий з лівого флангу, Ілля Козубенко занадто далеко відпустив Владислава Григоренка, який з другої спроби спрямував м'яча у сітку.

Верес зумів швидко відігратися. Дмитро Шух в оточенні трьох суперників зумів віддати передачу вперед у вільну зону, куди виконав забігання Ігор Вороб'як і технічно пробив повз голкіпера - 1:1.

За першим - пішов другий. Орест Лепський зіграв на ближнього, залишивши м'яча Дмитру Годі. А той просто пробив з лінії штрафного майданчика. Жахлива помилка Дениса Марченка, який не зумів відбити слизький м'яч - 2:1. Для Дмитра Годі цей гол став восьмим у сезоні.

Крапку у матчі поставили все ті ж. Дмитро Годя швидко розіграв штрафний справа. Роман Ковалюк, наблизившись до лицевої виконав прострільну передачу, яку на дальній стійці замкнув Орест Лепський - 3:1! Вольова перемога рівнян. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також