Звільнена за фото у купальнику вихователька з Рівненщини не може добитися справедливості

2663 0

Ми у соцмережах:

 Звільнена за фото у купальнику вихователька з Рівненщини не може добитися справедливості

Два роки колишня вихователька дитячого садка села Бугаївка на Радивилівщині Віта Черешньовська не може добитися справедливості.

Жінку з роботи звільнила завідувачка закладу Лариса Музика через фото у купальнику зі своїм чоловіком з відпочинку.

Віта Черешньовська каже, що суддя на момент розгляду справи був у відрядженні в Радивилівському суді. Коли відрядження закінчилось, справу закрили. Зараз її розглядають заново:

 

«Два роки тому, коли мене звільнили вдруге, я знову подала до суду. Але розгляд справи почали тільки в лютому цього року. Перше засідання було 11 лютого. Два роки тому суд почав розглядати цю справу, засідання відбувалися впродовж року, але до завершення справу так і не довели».

 

Зараз жінка перебуває у декретній відпустці, тому влаштуватися на іншу роботу поки не пробувала. Втім, їй важливо, аби з трудової книжки виправили запис про «аморальну» поведінку, аби потім не мати проблем із працевлаштуванням.

«Мені важливо, щоб у трудовій книжці виправили всі ті записи, оскільки вони зроблені неправомірно. Лариса Василівна зробила це на емоціях і з особистої нелюбові до мене. Я хочу, щоб саме вона їх виправила, і щоб мені виплатили компенсацію за той період, поки я не працювала», - каже Віта Черешньовська.

Цікаво, що завідувачку дитсадка у селі Бугаївка Ларису Музику теж звільняли з роботи. Однак так змогла через суд поновитися на посаді.

Поновлення на посаді колишньої начальниці Віта Черешньовська коментує так:

«Вона зверталась не до Радивилівського суду, а робила перепис документів, щоб прописатися у Бродівському районі. Тому в Бродах подавала до суду. Навіщо саме туди? Гадаю, що вони знали, що там простіше виграти справу».

Читайте також по темі: Вихователька довела, що вона не «аморальна».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також