Звуть на благодійний забіг до Дня Європи

1055 0

Ми у соцмережах:

Звуть на благодійний забіг до Дня Європи

"Rivne Euro Run 2018" відбудеться в Рівному у суботу, 19 травня. Дистанції – 2 км та 6 км.

Старт забігу відбудеться о 15:00 на проспекті Миру. Під час забігу буде використовуватися чіпова електронна система фіксації часу, а на фініші кожного зареєстрованого учасника буде чекати пам’ятна медаль.

Забіг – благодійний. Всі кошти з реєстрації будуть спрямовані на допомогу у лікуванні 1,5-річного Матвійка Стрільчука, якому встановили діагноз двобічна сенсоневральна глухота. Хлопчику потрібна дороговартісна операція.

Зареєструватися на забіг можна онлайн за цим посиланням - це коштує 100 грн. Для тих, хто відкладе реєстрацію на останній день, вартість буде 150 грн.

Зареєструватися можна у день забігу на місці старту з 13:00 до 14:30 в наметі "Rivne Running Club". Увага! Реєстрація буде зупинена 19 травня рівно о 14:30, аби якісно підготувати та налаштувати чіпову систему. Ліміт учасників – 220 осіб на дві дистанції: 140 осіб на 2 км та 80 осіб на 6 км.

Траса забігу: проспект Миру (старт від готелю «Мир») – вул.Набережна – вул. Кавказька – вул. Міцкевича – проспект Миру (фініш біля готелю «Мир»). Довжина кола - 2 км. У зв’язку з цим 19 травня з 14:45 до 16:00 рух на цих автошляхах буде перекрито.

Усі зареєстровані учасники, які фінішують у дистанції, отримають оригінальні медалі забігу. Переможці, призери забігу у чоловіків та жінок на дистанціях 2 км та 6 км отримають кубки та подарунки від спонсорів та партнерів. Наймолодший та найстарший учасники забігу, а також переможці в номінації «Непереможні» отримають нагороди та подарунки від партнерів.

Забіг пройде в рамках реалізації проекту «Рівненська бігова ліга 2018», який отримав підтримку від Громадського бюджету Рівного.

Сприяють проведенню забігу – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Рівненської міської ради та Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації. Організатор забігу – Rivne Running Club. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також