Через отруєння собак керівниця Тучинського геріатричного пансіонату більше його не очолює

887 0

Ми у соцмережах:

Через отруєння собак керівниця Тучинського геріатричного пансіонату більше його не очолює

Сьогодні голова Рівненської обласної ради підписав відповідне розпорядження. Ним він вивів зі складу комісії з реорганізації закладу Марію Фурман, яка очолювала пансіонат.

На своєму телеграм-каналі він пояснив:
 
- В листопаді 2022 року обласна рада прийняла рішення про реорганізацію деяких комунальних закладів у сфері соціального захисту населення, це стосується саме пансіонату в Тучині. Відповідну комісію очолила заступниця керівника. Тепер її замінить інша людина й фактично перебере на себе керівні повноваження, - написав Андрій Карауш.  
 
Нагадаємо, що днями зоозахисниця Алла Лосік Alla Losik повідомила про загибель чотирьох собак на території  КЗ  "Тучинський геріатричний пансіонат" обласної ради з підозрою на отруєння. Йшлося також про причетність до цієї жахливої ситуації керівниці пансіонату. 
 
Голова обласної ради сьогодні мав зустріч з Аллою Лосік, на якій, зокрема, обговорили цю ситуацію та проблеми поводження з тваринами загалом.
 
- Щодо інциденту із собаками — справу розслідує поліція. Є певні моменти, на які варто звернути увагу. Працюємо з цим, - каже Андрій Карауш
 
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також