Командувач передав військовому госпіталю у Рівному нове обладнання (ВІДЕО)

750 0

Ми у соцмережах:

Командувач передав військовому госпіталю у Рівному нове обладнання (ВІДЕО)

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав Рівненський військовий госпіталь.

Командувач подякував працівникам за виконання службових обов’язків, а також передав лікарям 12 комплектів портативних систем «SurgiBox» і сучасний апарат для терапії поранень XLR8 Plus.

Завдяки таким інноваційним приладам час на відновлення хворого можна скоротити майже наполовину.

Зокрема, система «SurgiBox» - це обладнання для проведення невідкладних хірургічних операцій у польових умовах, а також для лікування поранень за методом VAC-терапії, яка передбачає використання негативного тиску для очищення ранової поверхні та прискорення загоєння. А апарат для терапії поранень сприяє загоєнню рани.

Як повідомили у відділі звʼязків з громадськістю Командування Об'єднаних Сил ЗС України , прилади надала американська неурядова організація за сприяння благодійного фонду «Захистити майбутнє».

- Ми будемо намагатися збільшувати допомогу. У нас є відповідні домовленості з американськими партнерами. Війна триває. І нам необхідно робити все на кожній ділянці нашої відповідальності для того, щоб бути міцними й озброєними, зокрема й сучасним медичним обладнанням. Щоб урятувати більше життів наших воїнів, і щоб вони отримали гідне лікування та відновлення в якомога комфортніших умовах, - зазначив генерал-лейтенант.

Також Сергій Наєв поспілкувався з пораненими. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також