Хороша ідея: знести халабуди і звільнити вулицю Шевченка для проїзду

1769 0

Ми у соцмережах:

Хороша ідея: знести халабуди і звільнити вулицю Шевченка для проїзду

Центральний ринок у Рівному так і притягує до себе людей, які різними способами умудряються облаштувати поблизу нього місце для своєї торгівлі. Дуже часто способи ці — незаконні. А самі торгові точки нагадують халабуди, які аж ніяк не прикрашають місто. Цього понеділка біля ринку встановили ще одну “халабуду” - кіоск прилаштували на вулиці Шевченка. Незважаючи на те, що за кілька днів до цього, у п’ятницю, було прийнято рішення про демонтаж усіх незаконних споруд, які встановлені саме тут. Щоб, зокрема, звільнити цю вулицю для проїзду.

Заступник міського голови Віталій Герман, якому доручено організувати роботу із знесення цих незаконних тимчасових споруд, зауважує, що цим рішенням влада не має на меті ставити перепони малому бізнесу, але всі мають працювати на законних підставах. І пропонує власникам кіосків звернутись до адміністрації ринку, на території якого є вільні місця.

Віталій Герман, заступник міського голови:
На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення знести тимчасові споруди, встановлені на перехресті вулиць Сагайдачного та Шевченка біля центрального ринку в Рівному. Загалом вирішено демонтувати п'ять споруд, які встановлено в цьому місці без дозволу. Підприємців попросили прибрати ці споруди добровільно до середи, 27 травня. Якщо підприємці не приберуть їх самостійно – споруди демонтують примусово і завезуть на зберігання на територію комунального підприємства. Після демонтажу спільно з поліцією розглядатимемо можливість відкриття в цьому місці проїзду з вулиці Сагайдачного на вулицю Шевченка.

На це рішення комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій деякі підприємці спробували відреагувати своєрідно — пересунули свої кіоски вбік, на тротуар. Заступник міського голови прокоментував ці спроби так: “Те, що відбулося, - це порушення Правил благоустрою міста Рівного. Нахабне і цинічне”.
Галина КОТУЛЬСЬКА.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також