Ляшко побував у райлікарні на Поліссі

2263 0

Ми у соцмережах:

Ляшко побував у райлікарні на Поліссі

Керівник МОЗу Віктор Ляшко відвідав Сарненську ЦРЛ та поспілкувався з черговим персоналом приймального, реанімаційного, кардіологічного відділень (кардіоцентру) та гендиректором лікарні.

Говорили про проблеми, які наразі найбільше турбують персонал лікарні. Очікувано, що найпопулярніше питання - розмір заробітної плати. Кошти для виплати зарплат лікарня отримує відповідно до Програми медичних гарантій від НСЗУ згідно підписаних пакетів.

- З бюджету громади закуповуємо медичне обладнання та частково сплачуємо податки за лікарню. Міністр відзначив роботу нашого кардіоцентру. На сьогодні в ньому вже проведено понад 50 ангіографій та близько 30 стентувань, - повідомляє Сарненська міська рада. - Зараз, аби залучити вузькопрофільних спеціалістів,  працюємо над розробкою відповідної міської програми з забезпечення службовим житлом лікарів. 

Міністр у свою чергу обіцяв допомогти Сарненській лікарні у забезпеченні обладнанням, медикаментами та витратними матеріалами для надання, ще більш якісних медичних послуг . До речі, цю лікарню на Поліссі  визначено, як «кластерну» це - багатопрофільна лікарня в межах госпітального округу, яка забезпечуватиме потребу населення в лікуванні найбільш поширених захворювань.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також