Професійні олії для розкішного волосся

492 0

Ми у соцмережах:

Професійні олії для розкішного волосся

Натуральні олії для догляду за волоссям дуже популярні завдяки їхньому складу: жирні кислоти, вітаміни та мікроелементи, які забезпечують волоссю шовковистість, гарний вигляд і сяючий блиск.

Замовити професійну олію для волосся можна в інтернет-магазині за посиланням https://beaver-professional.com.ua/masla-ta-sirovatki/. Beaver Professional представляє парфумовані олії для волосся з шикарними ароматами і цінним складом (олії марули, аргани, біотин, кератин). У каталозі можна вибрати олію для посічених кінчиків, для зволоження, живлення і відновлення сухого і пошкодженого волосся, для фарбованого волосся, для блиску і розгладження.

 

Засоби на основі органічних олій забезпечують глибоке живлення та відновлення ліпідного шару волосся, відновлюють пошкоджену структуру та сприяють утриманню вологи.

Які проблеми допомагають вирішити олії для волосся

  • арганова, макадамії, кокосова, кукурудзяна, лляна, ши, виноградних кісточок, реп'яхова - використовують у косметиці для сухого і пористого волосся та за відсутності блиску;
  • для посічених кінчиків обирайте кокосову, олії аргани та макадамії, каріте, жожоба та авокадо;
  • допомогти пошкодженому волоссю, після хімічних процедур і за підвищеної ламкості можуть олії макадамії, кокоса, какао, ши, авокадо, жожоба, реп'яхова, аргани, амли, магнолії;
  • пом'якшити жорстке неслухняне волосся допоможуть кокосова олія, виноградних кісточок, жасмину, жожоба, каріте, бамбука;
  • у разі випадіння і слабкого росту волосся використовуйте засоби з олією аргани, макадамії, льону, ши, жожоба, магнолії, кукурудзи, кипариса;
  • за підвищеної жирності - олії чайного дерева і перцевої м'яти, цитрусових.

Професійні олії являють собою композицію з різних видів олій і багатий перелік вітамінів, макро- і мікроелементів, жирних кислот і ліпідів. Використовуються високоякісна сировина та олія холодного віджиму, яка містить максимально цінний склад. Достатньо всього кілька крапель, щоб ваше волосся наповнилося життєвою силою і засяяло.

Кому підійде олія для волосся

Залежно від призначення, можна підібрати олію для будь-якого типу волосся:

  • для нормальних - щоб підтримувати красу і здоров'я;
  • для пористого і хвилястого - щоб заповнити структуру, пригладити і зробити його слухняним;
  • фарбоване волосся потребує захисту кольору, додаткового живлення і зволоження;
  • тьмяному - щоб зробити його шовковистим і блискучим;
  • посіченому - для запобігання пошкодженню та відновлення.

Олії стимулюють ріст волосся, допомагають подолати проблеми з лупою, захищають волосся від ультрафіолетового і теплового впливу, не дають волоссю пушитися і відновлюють еластичність.

Як використовувати професійну олію для догляду за волоссям

Щоб отримати ідеальний ефект, використовуйте засіб як заключний етап догляду на вологе або сухе волосся. Ознайомтеся з рекомендаціями виробника, перед тим як наносити засіб.

Щоб не перестаратися і не отримати жирні пасма, нанесіть 2-3 краплі олії на руки, злегка розітріть у долонях, олія нагріється від тепла вашого тіла, а потім акуратно нанесіть її на всю довжину волосся, уникаючи коріння і прикореневу зону.

Можна також додавати олію в маску для волосся, таким чином збагачуючи її склад і посилюючи ефект.

Під час вибору олії звертайте увагу на її призначення та враховуйте ваш тип волосся. Для всієї родини підійде універсальний продукт, який захищатиме волосся від негативного впливу довкілля, робитиме його блискучим, доглянутим і слухняним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також