На Рівненщині пропонують приватизувати дільницю держветмедицини через онлайн-аукціон

2974 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині пропонують приватизувати дільницю держветмедицини через онлайн-аукціон

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставило на державні онлайн-аукціони для приватизації дільницю держветмедицини у с. Удрицьк. Торги відбудуться у державній електронній системі Прозорро.Продажі 18 липня.

 

Дільниця держветмедицини, яку пропонують приватизувати, має загальну площу 12 квадратних метрів і знаходиться у Сарненському районі в селі Удрицьк на вулиці Центральна, 30/1. Об’єкт побудований із цегли, технічний стан – задовільний. Початкова ціна продажу – 6,5 тисяч гривень. Усі охочі позмагатися за обʼєкт на онлайн-аукціоні з приватизації можуть подавати заявки на участь через акредитовані в системі Прозорро.Продажі майданчики до 18 липня включно.
 
Мала приватизація державного та комунального майна відповідно до законодавства проходить через державні е-аукціони Прозорро.Продажі. Малій приватизації підлягають обʼєкти – нерухомість, підприємства та інші обʼєкти, вартість яких не перевищує 250 млн грн.
 
 
Приватизація державного майна через електронну торгову систему Прозорро.Продажі допомагає під час війни заробляти гроші до державної казни. З початку відновлення малої приватизації з осені минулого року ФДМУ вдалось залучити в держбюджет понад 3,2 млрд грн інвестицій.
 
Взяти участь в е-аукціонах може кожен, хто має на це визначене законодавством право. І приватизувати за ринковими цінами унікальну нерухомість, яку виставляє держава.
 
Щоби приватизувати об’єкт державної власності потрібно:
 
- зайти на сайт https://privatization.gov.ua/ та обрати підхожий лот;
 
- перейти за посиланням на аукціон та зареєструватися на одному з майданчиків, акредитованих в електронній торговій системі Прозорро.Продажі;
- підготувати необхідний пакет документів;
 
- подати заявку на участь і запропонувати свою ціну;
 
- оплатити гарантійний (20% від стартової ціни лота) і реєстраційний (1340 грн) внески.

 

Після перевірки документів переможця та формування відповідного протоколу, майбутній власник протягом 20 робочих днів сплачує на рахунок органу приватизації ціну продажу об’єкта, після чого підписує договір купівлі-продажу. Перераховані гроші надійдуть до державного бюджету.

 

Для держави та органів місцевого самоврядування, приватизація – це можливість збільшити надходження до бюджетів і залучити інвестиції. А для сформованого бізнесу чи підприємців-початківців – реальний шанс втілити у життя свою бізнес-ідею. На електронному сервісі ФДМУ "Приватизація в Україні" можна знайти об’єкти у будь-якій області, перейти за посиланням на аукціон у системі Прозорро.Продажі, зареєструватися і подати свою пропозицію. За новинами та пропозиціями ринку також зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також