Ноутбуки з Європи — в чому їх переваги?

2370 0

Ми у соцмережах:

Ноутбуки з Європи — в чому їх переваги?

Ноутбуки вже давно для нас невід'ємні гаджети, якими ми користуємось щодня для вирішення різних задач. Однак, при плануванні покупки нової моделі, ви можете зіткнутися з високими цінниками, які можуть значно перевищувати виділений бюджет.

Альтернатива є — бу ноутбуки з Європи (https://europc.ua/laptops/), які поєднують в собі потужність та продуктивність у вирішенні актуальних завдань, при цьому їх вартість значно нижча.

Нижче ми розглянемо всі переваги таких ноутбуків та розповімо, де їх можна придбати в Україні з гарантією.

Оригінальність

Такі вживані ноутбуки, перед тим як з'явитися в продажу в Україні, працювали не більше 2 років в офісах європейських та американських компаній, які, зі свого боку, замовляли в лізинг великі партії офісної техніки безпосередньо у великих виробників, таких як Dell, HP, Lenovo, Fujitsu.

Висока продуктивність, актуальність та ціна

Європейські компанії, зазвичай, замовляють потужні ноутбуки бізнес-класу, які відрізняються гарною "начинкою" та презентабельним зовнішнім виглядом. Тож, якщо до цього ще й додати той факт, що такі ноутбуки працювали не більше 2 років, то маємо потужні моделі в дуже гарному стані, які здатні вирішувати широкий спектр завдань у 2023-2024 роках.

Якщо ж порівнювати за цінами, то імпортовані моделі коштують на 50% дешевше, ніж моделі з таким самим “начинням”, які продаються новими в популярних інтернет-магазинах.

Купити бу ноутбук з Європи в Україні з гарантією та доставкою

Компанія EUROPC, яка вже майже 20 років займається продажем брендової комп’ютерної техніки, пропонує великий вибір імпортованих ноутбуків. Завдяки зручній системі фільтрації товарів на сайті інтернет-магазину компанії, вам буде легко знайти для себе потрібну модель, враховуючи ціну та призначення.

На всю представлену техніку розповсюджується гарантія на 6 місяців, яку можна розширити до 1 року. Доставка здійснюється в найближче до вас відділення "Нової Пошти" з можливістю оплати накладеного платежу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також