Поліція шукає свідків автопригоди на Соборній

1651 0

Ми у соцмережах:

Поліція шукає свідків автопригоди на Соборній

Поліція повідомила, що учасниками автопригоди на Соборній у Рівному було не три, а чотири автомобілі. І тепер шукають свідків.

Поліцейські встановили, що на центральній вулиці міста зіткнулося чотири автомобілі: «Nissan Qashqai» під керуванням 37-річного рівнянина, «Audi A6» під керуванням 31-річного жителя села Обарів, ЗАЗ-1103 ("Славута") під керуванням 42-річного жителя обласного центру та «Mazda 6», яким керував 31-річний житель Рівного.

Відділ комунікації поліції в Рівненській області повідомляє, що за  попередньою інформацією  водій «Audi» з невідомих поки причин спершу допустив зіткнення із кросовером «Nissan», унаслідок чого вилетів на смугу зустрічного руху, де врізався в автомобіль ЗАЗ, у який в’їхав автомобіль «Mazda», що рухався позаду. Водії «Audi» та ЗАЗ отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані непритомними у реанімаційне відділення медзакладу. Інші двоє водіїв та ще двоє пасажирів, які перебували у салоні одного з автомобілів, не постраждали.  За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією та може допомогти слідству, звертатися за номерами телефонів: 097-25-70-476 або 102.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також