У Рівному можна орендувати комунальні приміщення через «Прозорро.Продажі»

1466 0

Ми у соцмережах:

У Рівному можна орендувати комунальні приміщення через «Прозорро.Продажі»

Потрібно приміщення для власної справи у Рівному? Оренда комунальної нерухомості може стати для вас підхожим варіантом. У державній електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» можна позмагатися за кілька таких об’єктів і знайти простір для бізнесу за ринковою ціною.

Міська рада виставила на онлайн-аукціони два варіанти об’єктів комунальної нерухомості в різних мікрорайонах Рівного.

У центральній частині міста, на вулиці Тихій, 1, можна орендувати будівлю майстерні загальною площею майже 212 квадратних метрів. Йдеться про одноповерховий цегляний будинок та приміщення в адмінбудівлі. Двері – дерев’яні та металеві, вікна – металопластикові, вхід у приміщення з фасаду будівлі.
 

Об’єкт у задовільному технічному стані. Його можна використовувати без обмежень цільового призначення та здавати в суборенду. Стартова вартість – 12,3 тисячі гривень на місяць. Цінові пропозиції прийматимуть до 6 лютого, а онлайн-аукціон в системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 7 лютого.

На околиці Рівного, на вулиці Фабрична, 5а, пропонують винайняти приміщення першого поверху багатоквартирного дев’ятиповерхового житлового будинку. Загальна площа – понад 235 квадратних метрів. Є світло, вода та опалення. Орендодавець передбачив деякі обмеження щодо використання: об’єкт не можна передавати в суборенду, відкривати тут заклад харчування чи нічний клуб. Стартує вартість місячної оренди з понад 30 тисяч гривень. Заявки на участь в електронних торгах прийматимуть до 14 лютого, е-аукціон проведуть 15 лютого. 
 

Як працює система «Прозорро.Продажі»?

 
Знайти нерухомість державної або комунальної власності під оренду нескладно. На сайті «Прозорро.Продажі» треба перейти до розділу «Аукціони», обрати напрям роботи «Оренда державного та комунального майна» й отримати список доступних об’єктів. Також за допомогою додаткових фільтрів можна відсортувати оголошення — наприклад, за регіоном.
 
Якщо ви натрапили на об’єкт, який вас зацікавив, потрібно зареєструватися на одному із 40 акредитованих онлайн-майданчиків (перелік є на сторінці кожного оголошення). Після реєстрації ви зможете подати заявку на участь в аукціоні та зробити свою ставку. За потреби вам допоможе персональний менеджер.
 

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook. 

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також