У центрі Рівного — перший цілодобовий супермаркет

7779 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного — перший цілодобовий супермаркет

Супермаркет «Сім 23», що знаходиться на вулиці Словацького, тепер працюватиме цілодобово. Так вирішили на засіданні міськвиконкому. Адже представники супермаркету запевняли, що вдень не встигають обслужити усіх клієнтів. Члени виконкому погодили цілодобову роботу за умови, що з 22-ї години у закладі не продаватимуть алкоголь.

Тетяна Безрідна, в. о. начальника міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування:

— Магазин «Сім 23» — це перший цілодобовий супермаркет у центрі міста. Однак якщо поліція зафіксує, що у вечірній та нічний час там продають алкоголь, то заклад повернеться до звичного режиму роботи. Загалом у Рівному працює дев’ять цілодобових продовольчих магазинів, які розташовані в різних мікрорайонах міста.

Юрій Стичаковський, представник мережі «Сім 23»:

— До нас неодноразово зверталися клієнти з вимогою продовжити години роботи закладу. Тому ми й звернулися до влади з таким проханням. Загалом на Рівненщині діє 22 наших супермаркети, а безпосередньо у Рівному — 15. Такі цілодобові магазини уже діють у Дубні й деяких інших містах області, а у Рівному цей буде першим. Для того, щоб забезпечити цілодобову роботу супермаркету, ми будемо наймати ще працівників. Адже цих п’яти, які зараз там працюють, не вистачить.

Додамо, що у разі посилення карантину режим роботи супермаркету можуть змінити. Адже, як наголосили члени виконавчого комітету міської ради, заклади торгівлі часто не дотримуються вимог, пов’язаних з безпекою покупців.

Дарина Шевчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також