Віталій Герман підготував чимало сюрпризів рівнянам і запрошує їх у неділю на танці під каштаном

931 0

Ми у соцмережах:

Віталій Герман підготував чимало сюрпризів рівнянам і запрошує їх у неділю на танці під каштаном

Свято «Творчість на Поштовій» проходитиме у Рівному у неділю, 11 жовтня, і триватиме з 12-ї години до 18-ї.

«Перемога Пальчевського Рівне» запрошує рівнян та гостей міста взяти участь у святі, яке проходитиме на вулиці Поштовій. Ця старовинна вулиця уособлює собою Рівне в 20-30-х роках – місто з розвинутим рівнем культури, в якому жили й творили багато видатних людей тогочасності: Георгій Косміаді, батьки знаменитого Леонарда Бернштайна, Лаврентій Кравцов, Іван Куліш.

У програмі заходу заплановані:
1. Виставка-конкурс дитячого малюнку "Моє місто Рівне".
2. Ярмарок творчих робіт майстрів Рівного.
3. Музична програма.
4. Нагородження переможців конкурсу.
5. Танці під каштаном.
6. Фотозона та багато інших сюрпризів.

Проєкт відбувається з ініціативи берегині свята - Любові Ананіївни Мобіли ,  за підтримки кандидата на міського голову Рівного Віталія Германа та кандидатки у депутати - Вікторії Крилової, за сприяння ГО "Мистецтво жити щасливо" .

Не залишайтеся у неділю вдома, а неодмінно скористайтесь слушною нагодою добре відпочити на Поштовій,  побачити та почути щось для себе нове та цікаве. Охочі зможуть  сфотографуватись біля нової фотозони,  роботи юних художників оцінити і на шедеври відомих майстрів подивитись, з цікавими людьми поспілкуватись, і  навіть потанцювати під каштаном. Про решту сюрпризів від Віталія Германа довідаєтесь, коли з'явитесь на свято «Творчість на Поштовій». А ви прийдете туди, правда ж?!

Передвиборча агітація.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також