Віталій Герман: «З перших днів війни — на комунальному фронті»

1470 0

Ми у соцмережах:

Віталій Герман: «З перших днів війни — на комунальному фронті»

Колишній заступник міського голови Віталій Герман був одним із найбільш публічних посадових осіб Рівного. Однак після того, як він залишив посаду, інформації про нього стало обмаль. Аж доти, коли за два дні до війни його призначили директором комунального підприємства у Здолбунові.

Віталій Герман, керівник КП «Здолбунівкомуненергія»:

— Залишивши посаду заступника міського голови, я займався адвокатською діяльністю. Пізніше отримав пропозицію від влади Здолбунова. Мене було призначено директором 22 лютого. З того часу я відповідаю за теплопостачання Здолбунова.

На мою думку, кожен у час війни має займатися тим, де він ефективний. Лише так ми зможемо наблизити нашу перемогу. Якби у мене був якийсь військовий досвід, то я був би на фронті. Двоє наших працівників комунальної галузі зараз на фронті, а всі інші працюють у посиленому режимі. Забезпечуємо подачу тепла та охорону котелень. Адже тепло, світло та вода — це галузі критичної інфраструктури, без яких функціонування міста стає проблемним. Після зупинки подачі тепла почнемо активну підготовку до нового опалювального сезону. Люди думають, коли котельні зупиняють роботу, то комунальники відпочивають. Але це не так. Після зупинки котелень починається робота з промивання котлів, впорядкування документації. Дуже важливою є робота із заміни російського газу та переведення котелень на альтернативні джерела палива. Іншими словами, це цілий процес. І без підготовки нереально нормально пройти опалювальний сезон.

Хоч я маю трьох неповнолітніх дітей, проте нікуди їхати з України не планую. Адже вірю в нашу перемогу та Збройні сили України. Головне, що правда та Бог на нашому боці, а це означає, що все буде добре.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також