Водій, який у Рівному злетів у канал, отримав три протоколи від патрульних

1168 0

Ми у соцмережах:

Водій, який у Рівному злетів у канал, отримав три протоколи від патрульних

Дорожньо-транспортна пригода, що сталась у неділю увечері на вулиці Князя Володимира у Рівному, була без потерпілих. Коли автомобіль «ЗАЗ Славута» з’їхав з дороги до меліоративного каналу, там знаходився водій. Його витягнули рятувальники та передали його медикам, а авто відтягли на безпечну ділянку. Тілесних ушкоджень водій не зазнав.

Поліцейські прибули на місце події та з'ясували, що керманич автомобіля ЗАЗ, не дотримався безпечної швидкості руху, не стежив за дорожньою обстановкою, наїхав на відбійник, як наслідок, здійснив з'їзд у кювет.

Спілкуючись з 37-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити огляд на місці події чи в медзакладі чоловік відмовився.

На водія інспектори патрульної поліції Рівненщини склали такі адмінматеріали: за керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмову від проходження огляду, за порушення ПДР, що призвело до ДТП,  та за керування транспортним засобом без відповідних документів.

Водія відсторонили від керування транспортним, автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Рішення щодо притягнення до відповідальності керманича прийматиме суд.

Читайте також: У Рівному рятували водія, чиє авто злетіло у канал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також