Зимові шини – популярні моделі для авто

539 0

Ми у соцмережах:

Популярні моделі зимових шин для авто

Від вибору зимових шин залежить безпека водія та інших учасників дорожнього руху. Тому варто враховувати всі критерії, здатні вплинути на властивості та характеристики виробу. Зимові шини виготовляються з м’якої гуми для кращого зчеплення зі слизькою дорогою. До того ж виробники детально розраховують малюнок протектора, щоб забезпечити гарну прохідність по снігу. Часто використовуються і різні інноваційні розробки, які покращують властивості шин. Серед широкого асортименту важко вибрати варіант, який повністю задовольнить. Добірка популярних моделей по рейтингам та відгукам водіїв спростує розв’язання задачі.

Які моделі мають найбільший попит?

Відібрати шини, які повністю задовольнять всіх автомобілістів, неможливо, оскільки у кожного водія є свої критерії якості та надійності. Хтось вибирає новинки, а дехто віддає перевагу перевіреним варіантам, наприклад, Nokian WR D4.

За результатами продажу та відгуків популярними в Україні вважаються такі моделі зимових шин:

1. Nokian Hakkapeliitta виготовлені з особливої гуми, до складу якої входить олія каноли. Вона забезпечує гарне зчеплення з дорожнім покриттям. Серед головних переваг варто зазначити високу стійкість до зносу.

2. Goodyear Ultra Grip 7 добре підходять для їзди по снігу та мокрому асфальті. Легко справляються з акваплануванням. Завдяки спеціальному складу гуми шини залишаються еластичними навіть при надзвичайно низьких температурах.

3. Continental VicingContact 7 забезпечують стійкий рух при будь-яких погодних умовах, оскільки для виготовлення використовується спеціальна гума з добавками. Вона є гарантом гарного зчеплення.

4. Michelin X-Ice North 3 мають значно менший зальмівний шлях. Забезпечують гарне управління на снігу чи по слизькій дорозі. Поєднують доступність ціни та гарних експлуатаційних характеристик.

5. Rosava WQ-102 легко справляються з рухом по снігу чи слякоті завдяки направленому протектору. Міцність обумовлена посиленими боковими блоками.

Nokian WR D4

Переваги та недоліки Nokian WR D4

І хоча шини Nokian WR D4 з’явилися на ринку у 2015 році, вони й зараз користуються великим попитом серед українських водіїв. Адже вони розроблені спеціально для м’якого клімату. Головна їх особливість в легкій адаптації до будь-яких умов погоди (снігу, дощу, ожеледі).

Головні переваги:

• зчеплення з мокрою дорогою;

• гарна прохідність по снігу;

• збереження курсу на слизькій дорозі, льоду;

• висока міцність бокових частин.

Шини Nokian WR D4 можуть гарантувати безпечне переміщення з мінімальним рівнем шуму. Серед недоліків варто зазначити швидкий знос резини при агресивному стилі водіння.

Підсумки

Найпопулярнішими моделі зимових шин заслуговують уваги всіх водіїв, хоча вони мають свої переваги та недоліки. При вибору продукції варто враховувати стиль водіння та умови експлуатації автомобіля. Не варто забувати і про погодні умови. В Україні практично не використовуються шини з шипами, оскільки снігу в більшості випадків мало або немає зовсім. Якщо комплексно підійти до задачі, можна вибрати найкращий результат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також