Підприємство працює більше 24 років. Після розпаду рівненського молокозаводу, більшість колективу знайшли роботу тут. Наразі працевлаштовані 160 людей.
Виробництво морозива триває тільки упродовж чотирьох місяців. Але для того, щоб у не сезон не було скорочення працівників, підприємство виготовляє напівфабрикати. Їх понад 40 видів – від вареників до млинців. Таким чином керівництво зберігає робочі місця. А це вже про соціально відповідальний бізнес. Тим більше, що у виробництві завод використовує місцеві продукти.
– Надихнувся поїздкою на підприємство. У кожному цеху посміхаються і дякують роботодавцю за належний рівень оплати та за можливість працювати. До речі, на заводі є вільні вакансії, – повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. – Важливо, аби такі підприємства в області розвивалися і на Рівненщині формувалась додана вартість. Щоб молоко не лише перероблялось, а й експортувалось в інші регіони країни і закордон. Сьогодні як ніколи важливий «економічний фронт».
Як виглядає процес виготовлення продукції – на відео .





