Коваль спробував морозиво від рівненського виробника з натурального молока (ВІДЕО)

Понад 7 мільйонів пачок морозива в рік - таку кількість продукту виробляє рівненське підприємство під торговою маркою «ГОСТинчик». Морозиво роблять з натурального молока, а не сухих сумішей. Його витримують упродовж 6 годин при температурі 95 градусів.

1 хв. читання

Підприємство працює більше 24 років. Після розпаду рівненського молокозаводу, більшість колективу знайшли роботу тут. Наразі працевлаштовані 160 людей.

Виробництво морозива триває тільки упродовж чотирьох місяців. Але для того, щоб у не сезон не було скорочення працівників, підприємство виготовляє напівфабрикати. Їх понад 40 видів – від вареників до млинців. Таким чином керівництво зберігає робочі місця. А це вже про соціально відповідальний бізнес. Тим більше, що у виробництві завод використовує місцеві продукти.

–  Надихнувся поїздкою на підприємство. У кожному цеху посміхаються і дякують роботодавцю за належний рівень оплати та за можливість працювати. До речі, на заводі є вільні вакансії, повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. –  Важливо, аби такі підприємства в області розвивалися і на Рівненщині формувалась додана вартість. Щоб молоко не лише перероблялось, а й експортувалось в інші регіони країни і закордон. Сьогодні як ніколи важливий «економічний фронт».

Як виглядає процес виготовлення продукції – на відео . 

Поділитися цією статтею