Баскський чизкейк без цукру: рецепт дня

Баскський чизкейк – це різновид сирного десерту, який виник у 1990-х роках у місті Сан-Себастьян (Іспанія). Його характерною ознакою є темна запечена верхівка та відсутність основи з печива.

1 хв. читання

На відміну від класичного варіанту, баскський чизкейк можна адаптувати до здорового харчування, виключивши цукор. Рецепт від Роксолани Гарасимів.

Інгредієнти

Сир кисломолочний 400 г
Яйця 3 шт.
Банани 1 шт.
Вершки 33% 200 г
Крохмаль 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Крок 1
Кисломолочний сир, яйця, почищений стиглий банан, вершки ретельно перебийте блендером до однорідної маси.

Крок 2
Додайте до маси кукурудзяний крохмаль і ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Крок 3
Вилийте тісто у форму та поставте в розігріту духовку. Випікайте десерт при 190°C 45-50 хвилин.

Крок 4
Готовий баскський чизкейк наріжте скибочками та подавайте до столу з натуральним джемом.

zaxid.net

Поділитися цією статтею